spotlight

Hai "Pe urmele Iepurasului de Paste" la Cinema PRO, pe 4 aprilie


1/04/2015

O premiera de neuitat pentru cei mici, chiar odata cu venirea Iepurasului! "Pe urmele Iepurasului de Paste" este un spectacol interactiv ce va avea loc pe 4 aprilie, ora 11:00 la Cinema Pro.

Inspiratie, voie buna si multa distractie, acestea sunt ingredientele unei noi premiere marca Goldays Events. "Pe urmele Iepurasului de Paste" este un spectacol interactiv care continua seria de succes inceputa in decembrie cu evenimentele pentru copii “Sa salvam Craciunul”. Spectatorii vor putea vedea premiera in reprezentatia din 4 aprilie, ora 11:00 la Cinema Pro. 

“Pe urmele Iepurasului de Paste” este un spectacol de teatru interactiv pentru copii care ii pofteste pe cei mici in minunata lume a Iepurasului si a prietenilor sai.

Vanatorul padurii fermecate si Mica Zana fluturas cer ajutorul copiilor pentru a-l gasi pe Iepurasul de Paste, care este in mare pericol deoarece s-a ratacit in padurea din Wonderland.

Copiii pornesc in fabuloase aventuri care sterg limita dintre real si fantezie si pasesc pe taramul magic al Palarierului Nebun din Tara Minunilor. Vanatorul si Zana fluturas vor reusi sa treaca de probele Palarierului datorita copiilor, care ii vor ajuta sa desluseasca ghicitori, sa cante si sa danseze, sa coloreze cel mai mare ou de Paste din lume, sa raspunda la intrebarile oglinzii fermecate a Printesei Alba ca Zapada, sa il pacaleasca pe lupul din povestea Capra cu trei Iezi. In cele din urma, Palarierul Nebun, impresionat de copii va dori sa porneasca si el in pe urmele Iepurasului de Paste.

Dar, cand se lasa seara, licuricii fermecati apar in padure si ii indruma pe eroii de poveste pe drumul cel bun si, atfel, ei il gasesc pe Iepurasul de Paste, care bucuros nevoie mare, canta si danseaza alaturi de cei mici. Rila Iepurila are pentru copii o mare surpriza, pentru ca le este recunoscator ca l-au ajutat la greu, a adus din Tara minunilor… oua de Paste fermecate, desenate in cele mai frumoase culori, care zboara prin sala.

“Pe urmele Iepurasului de Paste”, este un spectacol interactiv, plin de magie si culoare, in care copiii vor fi eroi de poveste alaturi de mult indragitele personaje de basm.

Biletele se gasesc in reteaua Eventim, magazinele Germanios, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas, Carturesti, la casa de bilete CinemaPro si online pe Eventim.ro

Program:

4 aprilie, ora 11:00, Cinema Pro (Str. Ion Ghica nr. 3, Sector 3, Bucuresti )

“Pe urmele Iepurasului de Paste”

Regie: Tony Dumitrescu

Scenariu: Brindusa Ionascu

Vanatorul: Tony Dumitrescu,

Palarierul Nebun: Bogdan Fanariu

Iepurasul de Paste si Lupul: Sebastian Anton Paul

Zana Fluturas: Brindusa Ionascu

spotlight