spotlight

HOMEFRONT: ORASUL FARA LEGI - DIGITAL


5/12/2013

Homefront il aduce pe Jason Statham intr-o confruntare directa cu James Franco. FIlmul, scris de Sylvester Stallone, este un thriller plin de suspans, care ne readuce carisma actorului britanic si pe care fanii acestuia nu trebuie sa-l rateze. Jason Statham este un agent DEA, care se muta intr-un orasel, impreuna cu fiica sa de 10 ani. La scurt timp, descopera ca si-a ales gresit orasul, dupa ce intra in conflict cu un lord al drogurilor, intepretat de James Franco.



Fanii lui Statham au parte de schemele de lupta clasice, care l-au facut celebru pe Statham, dar de aceasta data vedem si latura emotionala a starului, tinand cont ca personajul sau este tata, un rol pe care nu l-a mai avut pana acum in productiile sale anterioare.

Scenariul lui Stallone este destul de sustinut de actiune, cu putine scapari si care, fara multe pretentii, livreaza o poveste de suspans captivanta.

James Franco face un rol atipic, el preferand mai mult productiile independente, art house, dar iata ca si genul de actiune i se potriveste. Franco face un rol negativ bun, in care isi arata capacitatea de a fi un erou negativ impunator si care se impuna teama.

Homefront se deschide cu o scena ametitoare de actiune si, desi pe parcurs, filmul isi pierde usor din ritm, spre final, devine o adeavarata vanatoare.

Fanii vor avea surpriza de o revedea pe Winona Ryder, intr-un rol secundar. Actrita n-a mai fost prezenta in ultima perioada pe marile ecrane, dar iata ca revine in rolul acolitei lui Franco.

Destul de previzibil si fara multa greutate, Homefront este genul de film de actiune care, desi stii bine cum se va incheia, reuseste sa te surprinda si sa te tina captivat pana in ultima clipa.


Din 6 decmrbie puteti urmari Homefront, cu Jason Statham si James Franco, si la CinemaPRO.

spotlight