spotlight

Ingrid Bergman, pe afisul oficial la Festivalului de Film de la Cannes 2015


27/03/2015

Festivalul de Film de la Cannes 2015 ii aduce un tribut actritei Ingrid Bergman prin posterul oficial din acest an.

La cea de-a 68 editie a Festivalului de Film de la Cannes, chipul actritei de la Hollywood, Ingrid Bergman, va fi pe afisul oficial - tribut. Evenimentul va avea loc intre 13 si 24 mai.
 
Ingrid Bergman a fost una dintre cele mai iubite actrite, un icon modern, o femeie emancipata. A avut numeroase roluri de exceptie prin care si-a dovedit talentul de actrita desavarsita.
 
Afisul oficial al festivalului de Film de la Cannes din acest an o arata pe Ingrid in toata splendoarea sa, chipul ei senin si zambitor.
 
De-a lungul vremii, Bergman a lucart alaturi de actori consacrati precum Alfred Hitchcock, Roberto Rossellini si Ingmar Bergman,  Cary Grant, Humphrey Bogart si Gregory Peck.
 
Ingrid Bergman a fost presedintele juriului Cannes in anul 1973, iar acest lucru a incurajat si mai mult alegerea ei pentru afisul oficial.
 
"Eu si familia mea suntem extrem de emotionati de faptul ca organizatorii au ales-o pe minunata noastra mama pentru afis, in anul in care se implineste centenarul nasterii sale", a declarat fiica actritei, Isabella Rossellini.
 
 "Nu eu am ales sa joc, ci meseria m-a ales pe mine", obisnuia sa spuna Ingrid Bergman.

spotlight