spotlight

IRON MAN 3 / OMUL DE OTEL 3 - 3D


25/04/2013

Cel mai iubit eroul de la Marvel nu isi dezamageste fanii nici in a treia parte, ba din contra, intrece toate asteptarile. Iron Man 3 este un super blockbuster, un film spectaculos si amuzant, dar care nu uita niciodata de poveste si este ajutat si de un scenariu mult mai consistent decat la The Avengers. Iron Man 3 este cel mai bun film din serie, cu un Robert Downey Jr impresionant, traumatizat dar care nu si-a pierdut nici farmecul, nici umorul. Atat fanii cat si cei care intra pentru prima data in universul lui Iron Man vor descoperi nu doar un film, ci o aventura 3D la finalul caruia visezi cu ochii deschisi sa-l intalnesti pe Tony Stark macar pentru o secunda.

Iron Man 3 are actiunea plasata la 6 luni dupa evenimentele din The Avengers. Acum, Tony Stark este in continuare traumatizat de ceea ce s-a intamplat in New York si incearca sa gaseasca o metoda prin care sa apere lumea dar si cel mai de pret lucur din viata lui, iubita sa, Pepper Potts (Gwyneth Paltrow). Insa, eroul nostru va fi supus celui mai tare test, in momentul in care Mandarin (en Kingsley) ameninta sa distruga America si sa declanseze haosul.


In povestea originala de la Marvel Comics, Mandarin – unul dintre inamicii cei mai vechi ai lui Iron Man- era descendent direct al cumplitului Gingis Han.



Personajul ar fi trebuit sa apara in primul Iron Man, insa a fost considerant un adversar mult prea puternic al lui Iron Man pentru a aparea doar episodic. Mandarin este liderul unei organizatii teroriste internationale si este obsedat de invataturile lui Sun Tzu (anticul strateg militar chinez care a scris Arta Razboiului.)




Poveste are niste rasturnari de situatie incredibile, dar pe care merita sa le descoperiti singuri in cinematografe. Iron Man 3 este o reusita pentru cei de la Marvel cu acest film,  in care Robert Downey Jr joaca cel mai bine rolul geniului chinuit de propriile sale ganduri. Veti fi surprinsi de interpretarile lui Guy Pearce si Ben Kingsley care sunt absolut fenomenali in acest film.

Iron Man 3 este blockbusterul perfect pentru vara, un film la care traiesti fiecare secunda cu intensitate maxima si la finalul caruia vrei sa il mai vezi inca o data, pentru ca nu-i asa, cine nu-l iubeste pe Iron Man?

 

 

Din 26 aprilie puteti urmari Iron Man 3 si la CinemaPRO.

spotlight