spotlight

JACK REACHER/ JACK REACHER. UN GLONT LA TINA - DIGITAL


26/12/2012

Tom Cruise este vesnic tanar si asta o demonstreaza in Jack Reacher, unul dintre cele mai bune filme de actiune ale anului. Tom Cruise este un erou neobosit, al carui carisma nu se termina niciodata, iar in Jack Reacher, actorul de 50 de ani face unul dintre cele mai bune roluri ale sale, in filme de actiune. Insa cel care surprinde total este Werner Herzog, cunoscut ca unul dintre cei mai mari regizori ai lumii, insa in Jack Reacher trece in fata camerelor de filmat, intr-un rol negativ de neuitat.

JACK REACHER/ JACK REACHER. UN GLONT LA TINA - DIGITAL


Jack Reacher, eroul seriei bestseller care ii poarta numele, creat de Lee Childs, trece granita genurilor si isi face debutul pe marele ecran in Jack Reacher. Un glont la tinta.


Fostul investigator militar Jack Reacher (Tom Cruise) este pe urmele unui ucigas care a omorat sase oameni, fiecare dintr-un singur foc.

Cand politistii sunt siguri ca a pus mana pe suspect, acesta refuza sa scoata o singura vorba, in schimb le da o hartie pe care scrie doar atat: "Aduceti-l pe Jack Reacher!".

Asa incepe o cursa contracronometru pentru aflarea adevarului din spatele acestui caz, pe care Jack Reacher il va demonta piesa cu piesa luptandu-se cu un dusman la care nimeni nu se astepta.

Regizorul Christopher McQuarrie stie sa ii tina pe specatori pe marginea scaunului, la fel cum stie ca unui film de actiune nu trebuie sa ii lipseasca dialoguri inteligente si un scenariu bun.


Jack Reacher pastreaza reteta clasica a filmelor de actiune- impuscaturi, curse de masini, femei frumoase si scene spectaculoase, dar in acest caz, filmul e sustinut de un scenariu foarte bun si o distributie aleasa pe spranceana.


Tom Cruise este motivul adevarat pentru care trebuie si merita sa te uiti la acest film, si cel mai important, nu trebie sa fii familiarizat cu universul romanelor scrise de Lee Childs, pentru ca filmul te captiveaza de la inceput, iar Jack Reacher al lui Tom Cruise are suficienta carisma incat sa nu iti poti lua ochii de la el.

Din 28 decembrie puteti urmari Jack Reacher si la CinemaPRO.

spotlight