spotlight

Jamie Dornan (Christian Grey) renunta la rolul din "Fifty Shades of Grey"


24/02/2015

Jaime Dornan nu va mai juca in urmatoarele doua ecranizari ale cartilor "Fifty Shades of Grey". Afla de ce a luat aceasta decizie.

Actorul in varsta de 32 de ani, interpretul lui Christian Grey din "Fifty Shades of Grey" renunta la rolul sau pentru urmatoarele doua ecranizari ale cartii.
 
"De vina" este sotia acestuia, Amelia Warner, care nu mai doreste sa-si vada sotul in asemenea ipostaze explicite, dar nici Jamie nu a primit prea bine criticile negative in urma aparitiei in pelicula. Sotia sa nici nu a vazut filmul.
 
Un apropiat al actorului a declarat pentru mirror.co.uk faptul ca Jamie a crezut ca acest rol in va ajuta in cariera. Publicatia australiana NW sustine ca actorul, care este si tatal undei fetite de 15 luni, a discutat cu producatorii si le-a spus ca nu vrea sa mai joace in a doua si a treia parte a "Fifty Shades of Grey".
 
Decizia a luat prin surprindere fanii, dar mai ales fanele, care au reactionat cum nu se poate mai vehement pe retelele sociale. Multi dintre ei sustin ca nu vor mai merge la film sa vada celalalte doua parti daca Jamie nu face parte din distributie. Altii chiar il indeamna pe actor sa divorteze pentru a putea juca in continuare rolul lui Christian Grey. Zvon sau nu, vestea a intristat multa lume.
 
Jamie Dornan va incepe filmarile pentru "Jadotville" in luna aprilie, film ce prezinta povestea adevarata a unui asediu din 1961. Actorul va interpreta rolul lui patrick Quinlan, liderul unui batalion al Natiunilor Unite care este asediat de armata congoleza.

spotlight