spotlight

Jason Momoa este Aquaman


21/02/2015

Zack Snyder ne prezinta, in premiera, o fotografie cum va arata Jason Momoa in costumul lui Aquaman. Imaginea postata pe un cont de socializare este insotita de mesajul "There is one true King". 

Regizorul Zack Snyder a dezvaluit o fotografie cu Jason Momoa in costumul supereroului Aquaman. Imaginea este insotita de mesajul "There is one true King". 
 
Fostul star din Game of Thrones va juca in noul film al lui Snyder intitulat Batman v Superman: Dawn of Justice, precum si in viitoarea productie Justice league.
 
Aquaman este regele celor sapte mari, potrivit sloganului inscris pe afisul filmului. Pelicula va ajunge in cinematografe la anul, pe 25 martie.
 
Justice League partea I va fi lansata in noiembrie 2017, iar filmul Aquaman simplu va fi lansat pe 27 iulie 2018, iar mai apoi in iunie 2019 a doua parte din Justice League.
 
Aquaman este un supererou caci este foarte puternic si poate rezista la adancimi mari in apa marii. Are un potential mare si va fi un personaj extrem de placut, spune Snyder despre rolul lui Jason Momoa.
 

spotlight