spotlight

LEGENDA LUI HERCULE - 3D


30/01/2014

Hercule vine pe marile ecrane intr-un film cu totul deosebit si spectaculos.Unul dintre cele mai cunoscute mituri ale omenirii surprinde cu o noua aventura, Legenda lui Hercule 3D, care il regaseste pe carismaticul Kellan Lutz in rolul super-eroului grec, din 31 ianuarie, pe marile ecrane. 

Tanarul Hercule este fiul unei regine din Grecia antica si a lui Zeus, produsul unui pact realizat din dorinta de a indeparta de la domnie un rege despot si de a aduce pacea in regat. Fara sa-si cunoasca originile, curajosul print se lasa condus doar de dorinta de a obtine iubirea lui Hebe, printesa Cretei, logodita cu propriul lui frate. 
 
 
 
Cand afla care este adevarata sa menire, legendarul personaj trebuie sa aleaga intre a deveni eroul unei natiuni sau a fugi cu femeia iubita. Filmul abunda in scene grafice de violenta, dar realizate artistic, in stilul celor din serialul Spartacus. Sigur, accentul se pune mult pe forta eroului si nu atat pe simbolul pe care il reprezinta Hercule, dar filmul regizat de Renny Harlin isi face treaba onorabil.
 
Kellan Lutz, cunoscut pana acum mai mult dintr-un rol secundar in franciza Twilight, pare sa isi fi gasit genul de rol unde se simte confortabil: cel de actiune, in care isi pune in valoare fizicul impresionant.
 
 
Legenda lui Hercule este o calatorie impresionanta intr-o lume mitica dominata de violenta, despre destin, putere si iubire, pe care merita sa o vedeti aalturi de prieteni.
 
Din 31 ianuarie, Legenda lui Hercule 3D poate fi vazut si la CinemaPRO.

spotlight