spotlight

LEGENDA LUI HERCULE - 3D


30/01/2014

Hercule vine pe marile ecrane intr-un film cu totul deosebit si spectaculos.Unul dintre cele mai cunoscute mituri ale omenirii surprinde cu o noua aventura, Legenda lui Hercule 3D, care il regaseste pe carismaticul Kellan Lutz in rolul super-eroului grec, din 31 ianuarie, pe marile ecrane. 

Tanarul Hercule este fiul unei regine din Grecia antica si a lui Zeus, produsul unui pact realizat din dorinta de a indeparta de la domnie un rege despot si de a aduce pacea in regat. Fara sa-si cunoasca originile, curajosul print se lasa condus doar de dorinta de a obtine iubirea lui Hebe, printesa Cretei, logodita cu propriul lui frate. 
 
 
 
Cand afla care este adevarata sa menire, legendarul personaj trebuie sa aleaga intre a deveni eroul unei natiuni sau a fugi cu femeia iubita. Filmul abunda in scene grafice de violenta, dar realizate artistic, in stilul celor din serialul Spartacus. Sigur, accentul se pune mult pe forta eroului si nu atat pe simbolul pe care il reprezinta Hercule, dar filmul regizat de Renny Harlin isi face treaba onorabil.
 
Kellan Lutz, cunoscut pana acum mai mult dintr-un rol secundar in franciza Twilight, pare sa isi fi gasit genul de rol unde se simte confortabil: cel de actiune, in care isi pune in valoare fizicul impresionant.
 
 
Legenda lui Hercule este o calatorie impresionanta intr-o lume mitica dominata de violenta, despre destin, putere si iubire, pe care merita sa o vedeti aalturi de prieteni.
 
Din 31 ianuarie, Legenda lui Hercule 3D poate fi vazut si la CinemaPRO.

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

spotlight

  • Filmul Exodus, acuzat de discriminare rasiala Filmul Exodus, acuzat de discriminare rasiala


    Chiar daca e inspirat dintr-o poveste din Vechiul Testament, filmul "Exodus:Gods and Kings" nu pare sa aiba parte de binecuvantari divine.

  • 
Punct si de la capat, o noua comedie marca Hugh Grant

Punct si de la capat, o noua comedie marca Hugh Grant    Keith (Hugh Grant) e un scenarist de la Hollywood care are un Glob de Aur in palmares, dar asta era in trecut, pentru ca acum e in declin. Se decide, asadar, sa plece ca sa devina profesor de scriere creativa la un colegiu de pe coasta de est. Acolo, talentatul scenarist cazut in depresie descopera ca poate incepe o noua viata cand o cunoaste pe Holly (Marisa Tomei), o mama singura care ii frecventeaza cursurile. Asa cum se intampla uneori in viata, vine un moment in care e bine sa spui punct si de la capat.