spotlight

MADAGASCAR 3: FUGARITI PRIN EUROPA - 3D


14/06/2012

Dupa 7 ani de la primul film, animalutele buclucase revin pe marile ecrane. Alex, Melman, Gloria si Marty aduc veselia si umorul la cote maxime in "Madagascar 3: Fugariti prin Europa", iar ca aventura sa fie si mai tare, totul se desfasoara in 3D. Daca de cele mai multe ori, continuarile sunt un esec la Hollywood, de aceasta data, Madagascar 3 nu doar ca este cel mai bun film din serie, dar te face nerabdator sa-l vezi si pe al patrulea (lucru foarte posibil, daca incasarile vor fi la nivelul asteptarilor). Cert este ca Madagascar 3: Fugariti prin Europa este un film foarte amuzant, realizat impecabil, iar regizorii Eric Darnell
Tom McGrath si Conrad Vernon au intuit perfect cum sa dozeze poantele, astfel incat si adultii, si cei mici sa fie impresionati de cursa nebuna prin Europa a celor patru prieteni deveniti deja celebri.

Actiunea din Madagascar 3 incepe exact unde s-a terminat al doilea film. Leul Alex (Ben Stiller), zebra Marty (Chris Rock), girafa Melman (David Schwimmer), hipopotamul Gloria (Jada Pinkett Smith) si extraordinarul Rege Julien (Sacha Baron Cohen) isi reiau aventurile, de aceasta data in Europa, unde se alatura unui circ, in incercarea de a trece neobservati. Insa, asa cum era de asteptat excursia lor este plina de peripetii si momente amuzante.


Filmele seriei Madagascar au avut intotdeauna special pentru ca au stiut sa ii atinga in punctele sensibile pe adulti, dar sa ii si cucereasca pe spectatorii micuti. Vocile lui Jada Pinkett Smith, David Schwimmer, Chris Rock si Ben Stiller au devenit iconice pentru personajele lor din seria Madagascar.Insa, peisajul devine foarte aglomerat in a treia parte, odata cu aparitia noilor personaje Captain Chantel DuBois(Frances McDormand), Gia( vocea lui Jessica Chastain), Vitaly (vocea lui Bryan Cranston), Vitaly(vocea lui Martin Short). Exista momoemnte in care povestea devine haotica tocmai pentru ca sunt prea multe personaje si nu toate sunt sustinute de poveste.Per total, Madagascar 3: Fugariti prin Europa este un film reusit, plin de poante si umor, realizat fara cusur la nivel vizual si care te relaxeaza total. Carisma actorilor (sa nu uitam de simpaticul Julien, a carui voce este "dictatorul" Sacha Baron Cohen) ridica mult filmul, care nu intotdeauna straluceste, dar este suficient de bun incat sa nu observi micile derapaje din scenariu.Cu mic, cu mare, in acest weekend merita sa iesiti 2 ore din cotidian si sa va aventurati intr-o aventura nebuna, plina de umor si veselie, pe care vi-o ofera "Madagascar 3: Fugariti prin Europa".

Din 15 iunie, puteti urmari Madagascar 3: Fugariti prin Europa si la CinemaPRO.
Galerie foto

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

spotlight