spotlight

NEED FOR SPEED: INCEPUTURI -3D


13/03/2014

Pasionatii de masini si curse se pot duce incepand cu acest weekend la un film care iti aduce adrenalina la cote ridicate. Need for Speed: Inceputuri il aduce in prim plan pe Aaron Paul, care a devenit celebru in serialul Breaking Bad. Filmul, asa cum se asteptau si fanii, este spectaculos, antrenant si ofera cateva momente cu totul deosbite pentru pasionati. Cei care iubesc masinile si cursele trebuie sa vada acest film, care este la fel de bun ca seria Fast and Furious, ca nivel de spectacol.

Filmul, bazat pe celebra serie de jocuri video a celor de la EA, era asteptat de milioane de fani. Faptul ca eroul este jucat de Aaron Paul, a carui popularitate a explodat odata cu aparitia in serialul Breaking Bad, a fost un motiv in plus pentru fani sa vada acest film.Actorul de 32 de ani a facut trecerea cu succes de la productii de televziune la film, urmand sa joace si in Exodus, o super productie biblica regizata de Ridley Scott si cu Christian Bale in rol principal. Revenind la Need for Speed: Inceputuri, asa cum era de astept, punctele tari ale filmului sunt cascadoriile magnifice si cursele care iti taie respiratia.Tobey (Aaron Paul), un pilot de curse ilegale, este bagat la inchisoare cand prietenul sau cel mai bun moare in timpul unei curse.

Realizand ca a fost inselat si ca a cazut in capcana fostului sau asociat, Tobey isi ispaseste pedeapsa gandindu-se incontinuu la razbunare.

Dupa eliberare, se inscrie in cea mai periculoasa si lunga cursa ilegala, ce are loc pe intreg teritoriul Statelor Unite. De parca pericolul intrecerilor fara reguli intre bolizi nu ar fi de ajuns, fostul sau asociat promite o imensa suma de bani pentru scoaterea lui Tobey din joc.


Daca la inceput actiunea decurge usor mai lent, in partea a doua a filmului ritmul este alert, asa cum trebuie pentru un film al carui subiect sunt cursele.


De apreciat regia lui Scott Waugh, cascador care s-a transformat in regizor.  Unghiurile alese iti redau experienta pe care o traiesti in joc, ca firs person si iti creeaza senzatie de viteza si adrenalina.


Need for Speed Incepturi nu isi va dezamagi fanii, din contra: au de vazut de toate, de la masini ultra moderne la cascadorii explozive.

Din 14 martie puteti urmari Need for Speed: Incepturi si la CinemaPRO.

spotlight