spotlight

NON-STOP - DIGITAL


27/02/2014

Non Stop, noul film al lui Liam Neeson, il readuce in ipostaza de star de actiune, care i se potriveste de minune actorului irlandez. Dupa seria Taken, Non-Stop este la fel captivant, si desi are 60 de ani, actorul este intr-o forma de zile mari. De aceasta data, el nu mai trebuie sa isi salveze fiica din mana teroristilor, ci sa impiedice deturnarea unui avion, insa lucrurile se complica mai mult decat se astepta.
 
 
 
 
 
 
 
 
Bill Marks (Liam Neeson)  e un fost politist aerian care si-a dat demisia si s-a retras intr-o slujba banala de birou, departe de agitatie, dar si de pericole. insa evenimentele legate de un anumit zbor il arunca pe Bill afara din biroul unde-si petrece linistit orele din programul de lucru si-l pun chiar in mijlocul actiunii.
 
 
 
Cineva il informeaza prin SMS-uri ca pasageri din avion vor incepe sa moara la intervale de 20 de minute, iar pentru a le salva viatile trebuie sa transfere 150 de milioane de dolari intr-un cont bancar privat. Bineinteles ca Bill Marks nu e omul care sa se conformeze cererilor absurde ale unor raufacatori si sa stea cu mainile-n buzunar asa ca nu trece mult pana ce se dezlantuie haosul in avionul aflat la mii de metri altitudine, in zbor.
 
 
 
Statura lui Liam Neeson este impozanta, iar irlandezul chiar reuseste sa te faca sa te simit amenintat de el. Desi este unul dintre cei mai talentati actori ai lumii, cu potential si nominalizari la Oscar, acesta se preteaza perfect la filmele de actiune. De multe ori, el este cel care ridica acest gen de productii. 
 
 
Non-Stop capata o rasturnare de situatie interesanta, te tine pe marginea scaunului si este foarte bine montat, cu cadre rapide si alerte atunci cand actiunea atinge punctul culminant. De remarcat prezenta lui Julianne Moore, care intotdeauna stie sa se faca placuta, indiferent de rolul pe care-l joaca.
 
 
Noi va recomandam cu caldura Non-Stop, un thriller bine facut si care beneficiza de carisma lui Liam Neeson, un actor care intotdeauna reuseste sa surprinda.
 
Din 28 februarie puteti urmari Non-Stop la Cinema PRO.

spotlight