spotlight

Oscar 2015: Ce surprize au pregatit organizatorii pentru marea gala din 22 februarie


20/02/2015

Gala de decernare a premiilor Oscar 2015 are loc pe 22 februarie, la Los Angeles. Cea de-a 85-a editie va fi prezentata de actorul neil Patrick Harris.

Nominalizările la premiile Oscar 2015 au fost anunţate pe 15 ianuarie, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Samuel Goldwyn Theatre din Beverly Hills. Conferinţa a fost difuzată în direct pe site-ul Academiei de film americane, instituţia care decernează premiile Oscar.
 
Printre surprizele serii decernarii Oscarului se afla si un moment artistic LIVE pregatit de Lady Gaga, artista care a castigat premiul Grammy de sase ori, a vandut peste 27 de milioane de albume, are 130 de single-uri si a vandut peste 4 milioane de bilete la concertele sale din intreaga lume.
 
De asemenea, Jimmy Kimmel va avea grija sa transmita post-eveniment cele mai tari faze de la Oscar, cele mai noi barfe, impresiile la cald, precum si declaratii ale catstigatorilor. Jimmy si-a obisnuit telespectatorii cu interventiile sale, printre ele au fost unele virale, la care a avut invitati vedete precum Oprah Winfrey, Tom Cruise, Kevin Spacey, Ellen DeGeneres, Meryl Streep, Tom Hanks, Ben Affleck, Jamie Foxx, Channing Tatum, Robert Downey Jr., Matt Damon, Jon Stewart, Morgan Freeman, Billy Crystal, Martin Scorsese, Chris Hemsworth, Christoph Waltz, Catherine Zeta-Jones, Gary Oldman, Anjelica Huston, Ben Kingsley, si multi altii.
 
Un moment deosebit in cadrul galei produse de Craig Zadan si Neil Meron va fi rezervat lui Jennifer Hudson. Cei doi producatori au anuntat ca au pregatit un program artistic deosebit pentru Oscar 2015.
jennifer Hudson a primit in 2006 premiul Oscar pentru "cea mai buna actrita" pentrul rolul din "Dreamgirls".
 
 
In cadrul programului festiv, actrita Anna Kendrick va avea un moment special pentru invitati. Anna a fost nominalizata la Oscar de mai multe ori, insa nu a tras si lozul castigator.
 
Gala decernarii premiilor Oscar din acest an vor avea loc la Dolby Theatre din Hollywood. 
 
Nominalizatii din acest an la premiile Oscar vor primi cadouri in valoare de 125.000 de dolari. Printre micile cadouri oferite de sponsori se afla un voucher pentru trei nopti la un hotel din Toscana (1.500 dolari), un sejur de "glamping" - termen ce reprezinta o contragere intre "camping" si "glamour" - in valoare de 12.500 de dolari, o calatorie cu trenul in regiunea canadiana a Muntilor Stancosi din America de Nord (14.500 dolari), un set de cutii cu sare de mare din Mediterana in valoare de 1.500 de dolari, un vaporizator produs de brandul Haze (250 dolari), dar si un contract de inchiriere pe un an a unui model de automobil Silvercar din gama Audi A4 (20.000 de dolari). Acestea sunt numai cateva dintre cadouri, lista fiind ceva mai lunga.

spotlight