spotlight

Pe 13 decembrie 2015, la CinemaPRO, super spectacol Gaşca Zurli: “Vreau să-l ajut pe Moş Crăciun!”


16/11/2015

“Vreau să-l ajut pe Moş Crăciun” este ultimul spectacol pe 2015 din agenda Gaşca Zurli. “Vreau să-l ajut pe Moş Crăciun” este un show care adună cele mai iubite momente din spectacolele Gaşca Zurli. Cântecele celebre împreună cu cele mai iubite cântece de iarnă vor strecura pe nevăzute lecţia de generozitate.

O oră de veselie şi culoare în care sărbătorim împreună sfârşitul unui an plin de evenimente. Fetiţa Zurli, Tanti Prezentatoarea, Zâna Bună , Truli, Yuppi, Clopoţel şi Zdrăngănel vor cânta, vor colinda vor dansa şi se vor bucura alături de prietenii lor în jurul unui brăduţ pe care îl vor împodobi împreună.

Vreau să-l ajut pe Moş Crăciun” este un pretext pentru a-i învaţa pe copii să fie generoşi.
Fiecare micuţ spectator este rugat să aducă un cadou pentru un copil sărăc şi primeşte la schimb un cadou din partea Găştii Zurli.
Le propunem spectatorilor să pregătească o cutie cadou pentru un copil. Într-o cutie de pantofi îi invităm să pună lucruri noi care pot face fericit un copil: o jucărie, o carte, un pachet de creioane colorate , o căciulă , mănuşi , fular sau dulciuri care nu se alterează. Părinţii le pot da o mână de ajutor celor mici şi pot pregăti împreună cadoul special. Pot să pună înăuntru şi o scrisoare pentru copilul la care va ajunge. Pe cutie trebuie să scrie pentru cine a pregătit darul: o fetiţă sau un băieţel şi ce vârstă are. Cutia frumos ambalată o aduc la spectacol. Primesc la schimb ornamente pentru brad cu Gaşca Zurli. Noi vom repartiza aceste cadouri ONG-urilor care strâng pachete de sărbători.

Spectacolul “Vreau să-l ajut pe Moş Crăciun” este programat pentru 13 decembrie la ora 11:00, la CinemaPRO.

Biletele s-au pus în vânzare online pe www.eventim.ro şi magazinele partenere Eventim.

Categoriile de preţuri bilete:

CATEGORIA I – 80lei

CATEGORIA II – 60lei

CATEGORIA III – 40lei

Un bilet este valabil pentru o singură persoană (adult sau copil) pentru un loc pe scaun ocupat.

spotlight

  • Spectacolul de teatru „EU nu contez!” pe scena CinemaPRO ,Joi 27 Februarie 2020 incepand cu ora 19:00. Spectacolul de teatru „EU nu contez!” pe scena CinemaPRO ,Joi 27 Februarie 2020 incepand cu ora 19:00.

    Turneul ARTfel continuă şi îşi propune să aducă spectacolul de teatru „EU nu contez!” pe scene noi ale României. După ce în ultimii ani a primit mii de aplauze, a stârnit zâmbete şi lacrimi, atât în ţară cât şi în capitala culturală a lumii, Paris, Turneul va ajunge in locaţii noi :
     
    Cinema Pro, Bucuresti în data de 27 Februarie  ora 19:00

  • AMANTA REVINE PE 27 MAI ORA 19:30 PE SCENA DE LA CINEMA PRO !!! AMANTA REVINE PE 27 MAI ORA 19:30 PE SCENA DE LA CINEMA PRO !!!

    AMANTA, una dintre cele mai iubite comedii a ultimilor ani revine pe scena CinemaPRO. Reprezentaţia va avea loc pe 27 mai, începând cu ora 19:30. Spectacolul, care s-a jucat până acum în toată ţara de peste 160 de ori cu un succes răsunător, aduce în atenţia publicului un text clasic rafinat, într-o interpretare inegalabilă.