spotlight

Pe 5 martie,Ora 19:30 ,Horaţiu Mălăele prezintă spectacolul „Sunt un orb” la CinemaPRO.


2/02/2017

Farseur din vocaţie, cu şarm, inteligenţă şi umor, Horaţiu Mălăele va face o noua demonstraţie de virtuozitate într-o ediţie specială a spectacolului „Sunt un orb”, varianta cu multe “lovituri de teatru”, aşa cum trebuie să fie un bun show de improvizaţie.

 

Spectacolul „Sunt un orb“ nu este singurul din palmaresul actorului Horatiu Malaele, cu zeci sau chiar sute de reprezentatii jucate cu casa inchisa ani la rand. Dupa mai bine de zece ani de la prima punere in scena a recitalului intitulat sugestiv – ”Sunt un orb”, actorul revine, la cererea publicului, pe scena cinematografului  CinemaPRO din centrul capitalei, sub auspiciile avertismentului cu care deja ne-a obisnuit, „pericol de ras in hohote“.
 
Convins ca rasul va mantui lumea, artistul isi provoaca spectatorii cu umor si sinceritate intr-un recital de neegalat.
 
Spectacolul Sunt un orb cuprinde cateva poezii de mare calitate, dar si proza scurta. Sunt mai multe elemente care formeaza acest spectacol, in care este vorba despre mine, dar este vorba si despre dumneavoastra“, spune Horatiu Malalele. Nu lipsesc, evident, nici momentele de improvizatie, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentatiilor sale.
 
 
Biletele se gasesc la casa de bilete a CinemaPRO si online pe www.eventim.ro

spotlight