spotlight

Piesa de teatru "Prenumele" se joaca Miercuri-25 Octombrie,la CinemaPRO


17/10/2017

Prenumele se intoarce :). Ne vedem pe 25 Octombrie la CinemaPRO pentru o noua intalnire cu Mihai Calin, Leonid Doni, Alina Chivulescu, Ecaterina Ladin si Claudiu Bleont. 
 
 
 
Vincent (Mihai Călin), un agent imobiliar de succes şi în curând fericit tată, este invitat la cină de către sora sa Babou (Alina Chivulescu) şi cumnatul său Pierre (Claudiu Bleonţ), profesor la universitate.
Soţia sa Anna (Ecaterina Ladin), specialistă în modă, şi prietenul acestora din copilărie, Claude (Leonid Doni), trombonist la filarmonica radio, îl însoţesc. O glumă nevinovată despre numele viitorului copil declanşează o cascadă de situaţii comice neprevăzute şi dezvăluiri hilare care pun la grea încercare prietenia lor.
 
Le Prenom” este o comedie franceză, scrisă de Matthieu Delaporte şi Alexandre de la Patellière, care a fost pusă pentru prima dată în scenă la Paris, în 2010, cu celebrul actor şi cântăreţ Patrick Bruel într-unul din rolurile principale. Piesa de teatru a fost nominalizată la mai multe Premii Molière, fiind ulterior adaptată şi pentru marile ecrane, primind 5 nominalizări la premiile César în 2013.
 
 
Biletele pentru reprezentatia " Prenumele " de pe 25 Octombrie se gasesc la casa de bilete a CinemaPRO si online pe www.eventim.ro

spotlight