spotlight

POMPEII 3D


20/02/2014

 
Pompeii este unul dintre cele mai spectaculoase filme de la cinema, care aduce si o poveste legendara pe marile ecrane. Fanii serialului Game of Thrones vor avea supriza sa-l vada pe Kit Harington, cel care in serial joaca personajul Jon Snow.  Paul W.S. Anderson, cunoscut pentru seria Resident Evil, isi pune amprenta din nou pe un film spectaculos, din care nu lipseste nici un elemetn: actiune, romantism, umor si dramatism.
 
Filmul iti atrage atentia imediat, prin costumele si decorurile extroardinare. Pompeii este construit ca un film cu gladiatori, chiar daca pericolul il reprezinta un vulcan periculos si gata sa erupa.
 
 
 
Actiunea filmului are loc in vara anului 79 d.H., si are ca fundal declansator al evenimentelor eruptia distrugatoare a muntelui Vezuviu. Harrington joaca rolul unui sclav de pe o mare nava comerciala al carui vis este de a-si cumpara intr-o buna zi libertatea si de a se casatori apoi cu fiica stapanului sau, Cassia, interpretata de Emily Browning.
 
Ceea ce el nu stie este ca aceasta a fost deja promisa unui senator roman corupt, in vreme ce el urmeaza sa fie vandut altui proprietar.
 
 
Tocmai atunci cand isi imagina ca mai rau nu se poate, erupe Vezuviul, cu puterea a 40 de bombe nucleare. Tragedia il gaseste pe nava care se indreapta spre Napoli, separat de iubita sa si de prietenul sau cel mai bun, un gladiator prins intre zidurile colosseumului din oras. Pe masura ce focul distruge singura lume pe care o cunoaste, sclavul este hotarat se se intoarca si sa ii salveze.
 
Kit Harington se descurca onorabil in primul sau film important de la serialul Game of Thrones, iar Donald Sutherland se remarca intr-un rol negativ care ii iese excelent.
 
 
Pomepii 3D este un film de aventura perfect de vazut cu gasca, asa ca nu-l ratati in aceasta saptamana la cinema.
 
Din 21 februarie, puteti urmari Pompeii si la CinemaPRO.

spotlight