spotlight

Primele imagini cu noul "Maze Runner: The Scorch Trials"


12/03/2015

Studiourile 20th Century Fox au dezvaluit primele imagini cu noua productie "Maze Runner: The Scorch Trials", in regia lui Wes Ball.

Dupa "The Maze Runner" lansat de 20th Century Fox in 2014, studiourile revin cu vesti noi. Se filmeaza continuarea filmului care se va numi "Maze Runner: The Scorch Trials".
 
Privind primele imagini ne dam seama ca pentru Thomas (interpretat de Dylan O'Brien) si prietenii sai, interpretati de Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster si Ki Hong Lee, lucrurile nu stau foarte bine. In aceasta parte vor petrece mai putin timp descifrand labirintul, dar se pare ca sunt inca pe fuga. 
 
In noul film eroii se vor zvarcoli prin noroaie, vor ajunge ostatici atarnati de picioare, ba chiar vor avea in dotare arme serioase.
 
Ca si primul film, sequelul este bazat pe cartile lui James Dashner. The Scorch Trials continua exact de acolo unde The Maze Runner ne-a lasat.
 
 
Producatorul Wyck Godfrey explica ca Thomas si echipa sa au fost curiosi de ce este dincolo de ziduri, unde duce labirintul. Asta era misterul cel mare. Cu ce se aleg? In al doilea film trateaza repercursiunile acestei evadari si descoperirea a ce este, cu adevarat, lumea.
 
Glade si labirintul erau parte dintr-un program dezvoltat de WCKD in urma unei catastrofe solare. Lumea a devenit un desert care incepe sa inghita ruinele unei lumi pierdute. Din peisaj se pare ca nu vor lipsi nici personaje gen zombie denumite Cranks.

Filmul ii are ca producatori pe Ellen Goldsmith-Vein, Wyck Godfrey, Marty Bowen, Lee Stollman. 
 
Filmul care ii are in distributie pe Dylan O'Brien, Nathalie Emmanuel, Kaya Scodelario si restul echipei dar si noi veniti precum Rosa Salazar, Katherine McNamara, Jacob Lofland, Giancarlo Esposito, Aidan Gillen, Lili Taylor, si Barry Pepper va fi lansat in cinematografele din SUA pe 18 septembrie 2015.

spotlight