spotlight

RED 2 / GREU DE PENSIONAT 2 - DIGITAL


1/08/2013

Echipa de soc din Greu de pensionat se intoarce. Continuarea filmului de succes din 2010 este la fel de palpitanta, amuzanta si distractiva. Helen Mirren, Bruce Willis si John Malkovich raman la fel de femerecatori, insa in Greu de pensionat 2 cea mai tare aparitie o are superba Catherine Zeta-Jones.

Greu de pensionat a facut furori prin modul in care a reusit sa aduca staruri trecuti de prima tinerete in roluri de spioni. Cine poate uita scenele in care Helen Mirren trage cu o mitraliera? Ei bine, in Red 2/Greu de pensionat scenele de actiune sunt si mai explozive, iar povestea pastreaza acelasi ton, dar mult mai amuzant.



In Greu de pensionat 2, Frank Moses (Bruce Willis) este salvat din ghearele unui asasin platit de fostul sau coleg Marvin (John Malkovich), care si-a inscenat propria moarte pentru a nu fi pus in pericol.

Cei doi barbati, alaturi de prietena lui Frank, Sarah (Mary Louise Parker), pornesc intr-o calatorie prin lume, cu scopul de a descoperi secretul din spatele proiectului Nightshade, dar si motivul pentru care acesta este dorit de toate guvernele de pe planeta.


Pe alocuri, Red 2 reuseste chiar sa fie mai bun decat originalul, iar starurile filmului si-au pastrat vitalitatea si simti in fiecare scena ca s-au distrat copios la filmari. Datorita acestor mari actori, RED 2 devine un film din categoria "placere vinovata", desi in esenta nu straluceste prin nimic. Scenaristii s-au straduit mai mult la dialoguri, doar ca spre final, filmul se pierde putin si chiar devine previzibil si usor plictisitor. Insa, trebuie inteles de la inceput ca aceasta productie nu trebuie luata in serios foarte tare, ci luata ca atare, o comedie in care sunt parodiate filmele de actiune mai mult sau mai putin bune.

 

Daca v-a placut prima parte, cu siguranta va veti distra si de aceasta data. Si filmul merita macar pentru a vedea patru mari actori iesind din tipare si oferind momente absolut copioase.

 

 

Din 2 august puteti urmari RED 2/ Greu de pensionat 2 la CinemaPRO.

 

spotlight