spotlight

Regizoarea "Fifty Shades of Grey", Sam Taylor-Johnson, vrea sa renunte la urmatoarele doua filme


19/02/2015

Presa britanica anunta faptul ca regizoarea filmului "Cincizeci de umbre ale lui Grey", Sam Taylor-Johnson, ar cam vrea sa renunte la urmatoarele doua filme, in urma unor discutii aprinse cu autoarea cartilor, E.L. James.

Se pare ca autoarei ii cam place sa dea directive pe platoul de filmare, iar regizoarea Sam nu prea este de acord. james dorea ca filmul sa fie facut asa cum scrisese ea in cartile sale. Din acest motiv, Taylor a declarat in mai multe randuri ca filmarile pentru "Fifty Shades of Grey" au fost stresante si obositoare.

Cele mai mari discutii intre cele doua au fost la partile in care se filmau scenele de sex. Autoarea le voia mai explicite.

Dupa ce pelicula a ajuns pe marile ecrane si a avut un succes mai degraba datorat campaniei de promovare, Sam ar vrea sa renunte la contract si sa nu mai regizeze si celelalte doua parti ale cartii.

Povestea filmului "Cincizeci de umbre ale lui Grey" este inspirat de bestseller-ul mondial al autoarei britanice Erika Leonard, care semneaza cu pseudonimul E.L. James - ii are in centru pe studenta Anastasia Steele si un cuceritor si misterios om de afaceri, Christian Grey, intre care se leagă o relatie plină de erotism, dar si secrete intunecate.

Luke Grimes e Elliot, fratele lui Christian, Victor Rasuk e José, prietenul apropiat al Anastasiei, Eloise Mumford e Kate, prietena si colega de apartament a Anastasiei, Marcia Gay Harden e dr. Grace Trevelyan Grey, mama lui Christian, Rita Ora e Mia, sora lui Christian, Max Martini e Taylor, bodyguardul lui Christian, Callum Keith Rennie e Ray, tatal vitreg al Anastasiei, Jennifer Ehle e Carla, mama Anastasiei, iar Dylan Neal e Bob, sotul Carlei.

spotlight