spotlight

SABOTAGE / SABOTAJ - DIGITAL


10/04/2014

Arnold Schwarzenegger a facut echipa cu regizorul si co-scenaristul David Ayer, cunoscut pentru filme impresionante ca Traning Day. Cei doi aduc pe marile ecrane Sabotage/Sabotaj, un film de actiune impresionant si in care Arnold face un rol foarte bun, dupa mult timp. Fanii actorului vor fi incantati sa-l vada in cateva ipostaze absolut geniale, demonstrand ca si la varsta de 66 de ani mai are carisma si forta sa ramana un adevarat erou de actiune.
 
Sabotaj aduce in prima plan o echipa de elita, care primeste o misiune, ce, la prima vedere, pare a fi o razie asupra uneia dintre ascunzatorile unui important cartel de droguri, dar care se dovedeste a fi un jaf elaborat, planuit chiar de membrii Agentiei.
 
 
 
Dupa ce ascund 10 milioane de dolari intr-o masina furata, agentii cred ca secretul lor este in siguranta – asta pana cand cineva incepe metodic sa elimine membrii echipei, unul cate unul. Pe masura ce numarul victimelor creste, toate lumea este suspecta, chiar si cei care au pus la cale intreaga operatiune. 
 
Desi a jurat ca nu va ma portretiza un "baiat rau", personajul sau din Sabotaj este undeva pe la jumatate: colegii sai din sectia Anti-Drog il vad ca pe un adevarat exemplu, in timp ce el este macinat de trecutul sau si chinuit de evenimente ce l-au marcat.
 
 
 
 
Regizorul David Ayer, premiat pentru portretizarea realista si curajoasa a vietii din interiorul sectiilor de politie in pelicula Ultima razie, face ca si Sabotaj sa fie un thriller de actiune cu o poveste plina de rasturnari de situaite, cadre alerte si actiune din plin. 
 
 
 
 
Sabotaj este un film care expune provocarile une trupe de asalt din lume, o echipa de operatiuni speciale compusa din zece agenti ai Agentie Americane Anti-Drog. Arnold face unul dintre cele mai dure roluri din cariera sa si, desi nu mai este la prima tinerete, actorul reuseste sa faca cateva momente ce va vor taia respiratia.
 
Din 11 aprilie puteti urmari Sabotaj si la CinemaPRO.

spotlight