spotlight

Scandal in familie, o nouă comedie romantică în regia lui Răzvan Săvescu se joaca in premiera la CinemaPro -Luni, 2 Decembrie,Ora 19:30 .


25/11/2019

O farsă salbatică cu amanţi, încurcături, o întâlnire la miezul nopţii şi un urs flămând. Adică hohote de râs fără întrerupere până la final.
Undeva într-o camera din Swing Motel, Danny şi Kathy, în focul pasiunii, se ceartă cu scântei când Kathy dezvăluie că se întâlneşte cu un alt bărbat. În acelaşi timp, într-o altă cameră, Paul este foarte frustrat că amanta lui, Jennifer, ezită să-şi înşele soţul. Bill şi Mary, se pregătesc să aniverseze douăzeci şi nouă de ani de la nunta.
 
Mary doreşte o noapte nebună de sex sub cerul liber, însă Bill vrea doar să fie lăsat în pace. Pentru a face lucrurile mai interesante, cel mai bun prieten al lui Paul este Danny, care este căsătorit cu Jennifer, care are o aventură cu Paul, care se întâlneşte cu Kathy, care este amanta lui Danny şi sora lui Jennifer. În actul doi, toată lumea îşi dă întâlnire fara să vrea la cabana de la munte a lui Bill şi Mary. Consecinţele sunt greu de imaginat însa teribil de amuzante.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

spotlight