spotlight

#SELFIE - DIGITAL


8/05/2014

#SELFIE este cea mai fresh comedie romaneasca, in regia Cristinei Iacob. Filmul are o distributie plina de vedete de la Crina Semciuc la Mihaela Radulescu si promit portii de ras, poante tari, dar mai ales, o sa va faca pofta de vara si mare. #SELFIE este filmul perfect pentru distractie in aceasta vara.
 
 
 
"Selfie" a devenit un fenomen global, iar dupa momentul celebru de la premiile Oscar, in care Ellen DeGeneres a facut record pe Twitter dupa ce a posta imaginea cu cele mai tari vedete, toti tinerii vor sa devina celebri cu astfel de poze.
 
 
 
Inca din titlu, filmul propune o incursiune in fenomenul selfie, unul extrem de celebru in randul tinerilor, redat succesiv pe intreaga derulare a actiunii, prin imortalizarea protagonistilor in diverse ipostaze, cu ajutorul telefoanelor mobile si postarea fotografiilor pe retelele de socializare.
 
 
 
In loc sa stea acasa si sa invete pentru BAC, Yasmine (Crina Semciuc), Roxi (Olimpia Melinte) si Ana (Flavia Hojda) sunt hotarate sa se distreze si sa uite de responsabilitati in ultimele 2 zile dinainte de examenul maturitatii, iar asta inseamna sa incalce orice regula si sa faca tot ce le trece prin cap, fara sa tina cont de consecinte. Vor libertate, adrenalina si dragoste de-o vara, iar cei trei tineri pe care ii agata la mare par mai mult decat dispusi sa le ofere tot ce-si pot imagina.
 
 
Selfie este o comedie autoportret a generatiei in care toti tinerii se regasesc azi, dar si un film despre prietenie. Veti regasi pe langa actori tineri si plini de talent ca Olimpia Melinte sau Crina Semciuc, si momente inedite oferite de vedete ca Mihaela Radulescu sau Dan Chisu.
 
Luati-va gasca de prieteni si mergeti sa vedeti comedia Selfie, pentru ca nu o sa regretati. #SELFIE este si la CinemaPRO din 9 mai. 

spotlight