spotlight

Spectacolul de teatru „EU nu contez!” pe scena CinemaPRO ,Joi 27 Februarie 2020 incepand cu ora 19:00.


9/01/2020

Turneul ARTfel continuă şi îşi propune să aducă spectacolul de teatru „EU nu contez!” pe scene noi ale României. După ce în ultimii ani a primit mii de aplauze, a stârnit zâmbete şi lacrimi, atât în ţară cât şi în capitala culturală a lumii, Paris, Turneul va ajunge in locaţii noi :
 
Cinema Pro, Bucuresti în data de 27 Februarie  ora 19:00
Începând cu luna Februarie, Turneul ARTfel va continua în ţară. Alte oraşe, alte scene mari ale României, alte întalniri cu spectatorii... şi va continua atâta timp cât aplauzele nu vor conteni. 
 
Spectacolul, care are la bază o piesă scrisă de Florin Coman, îşi propune trei obiective îndrăzneţe:
promovarea teatrului independent de cea mai bună calitate cu implicarea unora dintre cei mai buni actori români,
revenirea la teatrul autentic 
îmbinarea elementelor dramatice specifice teatrului cu lirismul muzicii clasice şi muzicii populare live.
 
În fruntea distribuţiei se află Marian Râlea, câştigătorul premiului UNITER 2016 pentru cel mai bun actor. Parteneri îi sunt Anamaria Pîslaru, Sorin Dinculescu -  actori consacraţi, cu roluri importante pe scene ca TNB  sau Teatrul Masca, dar şi tinerii si nu mai putin talentaţii: Georgiana Vraţiu, Beatrice Rubică, Altan Safta Zecheria, Mihai Hurduc si Cristi Constantinescu.
 
Spectacolul vine cu o surpriză: coloana sonoră live (Narcisa Băleanu, nai – si voce), cu implicarea extraordinară a unui reprezentant marcant al Filarmonicii „George Enescu”: Adrian Petrescu, în calitate de regizor muzical. 
 
 
Biletele pentru spectacolul care va avea loc la Cinema Pro, în data de 27 Februarie începând cu ora 19:00 se găsesc la  pe www.mystage.ro sau pe www.iabilet.ro
 

spotlight