spotlight

STEVE JOBS. OMUL CARE A SCHIMBAT LUMEA - DIGITAL


22/08/2013

Steve Jobs.Omul care a schimbat lumea propune un portret inaltator al lui Steve Jobs, interpretat de Ashton Kutcher. Filmul este interesant si reusit, desi unii dintre fani probabil ca nu vor fi de acord cu modul idealist in care este prezentat geniul din spatele imperiului Apple. Insa, filmul ofera o perspectivs inedita asupra revolutiei tehnologice si a modului in care Steve Jobs a schimbat lumea defintiv, indiferent ca vrem sau nu sa acceptam.

 

 

E nevoie de un singur om pentru pornirea unei revolutii. Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea  este povestea extraordinara a lui Steve Jobs (Ashton Kutcher), inovatorul emblematic  si antreprenorul desavarsit care a facut imposibilul.
 

 

Filmul spune povestea inspirationala, si totodata tulburatoare, a omului care a trasat viitorul tehnologiei si a schimbat lumea pentru totdeauna.
 

 

Regizat de Joshua Michael Stern, filmul Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea reda aproape 40 de ani din viata co-fondatorului Apple, anii de lupta, declin si revenire care l-au facut pe Jobs simbolul de astazi. Asa ca veti avea ocazia sa-l vedeti pe Ashton Kutcher cum se transforma treptat din tanarul entuziast in omul neputincios in fata bolii.

 

 

jOBS este un film care isi dorea prea multe. Pe de o parte, se lupta cu demonii geniului lui Jobs, dar pe de alta parte il idolatrizeaza, chiar si cand se stie ca lucrurile in realitate au stat altfel. Jobs a schimbat lumea, dar nu intodeauna a apelat la cele mai frumoase metode si incapatanarea sa era obsesiva. Dar povestea lui ramane una dintre cele mai fascinante.
 

 

Ashton Kutcher face tot posibil sa redea un portret cat mai fidel, si de cele mai multe ori ii iese, dar are momente in care este depasit de situatie si nu poate oferi o intensitate credibila. Insa vor fi momente in care veti fi surprinsi de cat de bine seamana cei doi, un atu in plus care i-a si adus rolul.



Steve Jobs.Omul care a schimbat lumea este un film ambitios si inteligent. Merita sa-l vedeti si judecati pe urma cine a fost omul care a schimbat lumea.


Din 23 august puteti urmari  Steve Jobs.Omul care a schimbat lumea si la CinemaPRO.

 

spotlight