spotlight

SUCKER PUNCH: EVADARE DIN REALITATE


25/03/2011

Filmul Sucker Punch este, asa cum l-a descris si regizorul si scenaristul sau - Zack Snyder, un fel de "Alice in Wonderland" cu arme, dragoni, bordeluri si bombe. Un film plin de suspans care se desfasoara la granita dintre realitate si fictiune, la limita dintre imposibil si de neimaginat. Totul se intampla repede, intr-un ritm ametitor, iar halucinatiile amestecate cu cotidianul ne fac sa pierdem controlul asupra povestii si sa nu mai disociem intre ceea ce se intampla cu adevarat si ceea ce apartine unei lumi de basm.

You Will Be Unprepared.

In anii 1950, Babydoll (interpretata de Emily Browning), este inchisa intr-un spital de nebuni in Vermont de catre tatal ei vitreg, urmand sa fie supusa unei lobotomii. Babydoll evadeaza din realitatea apasatoare si intunecata in propriile ei vise cu ajutorul puterii imaginatiei. Fara constrangeri de timp sau spatiu, Babydoll este libera sa ajunga oriunde este purtata de mintea ei, liniile dintre realitate si imaginatie devenind deosebit de fine. In aceasta lume, dorinta sa de libertate si instinctul de supravietuire isi gasesc un punct de sprijin. Babydoll aduna inca 4 prietene din spital - Rocket (interpretata de Jena Malone), Blondie (interpretata de Vanessa Hudgens), Amber (interpretata de Jamie Chung) si Sweet Pea (interpretata de Abbie Cornish), alaturi de care incearca sa evadeze. Cele 5 fete vor intra intr-un razboi fantastic impotriva unor creaturi care imbraca cele mai diverse forme de la samurai pana la serpi.

What are you willing to sacrifice in order to survive?

Nu va pot da prea multe detalii pentru a nu pune in pericol farmecul filmului, divulgand detaliile frumoase si spectaculoase ale acestuia. Insa va pot spune ca regizor si co-scenarist este Zack Snyder, cel care a regizat si "300" si "Watchmen", alte doua filme fantasy cu vizualuri absolut deosebite. Caci da, vizualul Sucker Punch este fenomenal, muzica este foarte bine imbinata cu actiunea si per total filmul reuseste sa ne poarte intr-o lume - as spune de vis, dar uneori pare mai degraba de cosmar - ireala.

Pe scurt, va recomand sa vedeti "Sucker Punch: Evadare din realitate" chiar in acest weekend. Este un film de actiune foarte bine realizat, cel mai bun pe care l-ati vazut in ultimele luni, iar vizualurile excelente si ideea originala va vor ajuta sa va scufundati intr-o lume indepartata, onirica.Raluk

www.raluk.ro

Click aici pentru mai multe detalii si rezervari la filmul "Sucker Punch: Evadare din realitate" in format Digital.

Galerie foto

Exprima-te in scris

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

nume

comentariu

Trimite comentariu
Nu exista comentarii

spotlight