spotlight

UIMITORUL OM-PAIANJEN 2- 3D


1/05/2014

Peter Parker trebuie sa imbrace din nou costumul lui Spider-Man in Uimitorul Om-Paianjen 2 - 3D, continuarea filmului de succes din 2012. Andrew Garfiel si Emma Stone revin pe ecrane si mai indragostiti, dar si mai aproape de pericole, pentru ca super eroul are acum de infruntat cei mai duri dusmani. Filmul lui Marc Webb este un regal vizual, cu efecte speciale ce iti taie rasuflare, dar in acelasi timp reuseste sa fie si o poveste de dragoste umana si emotionanta.
 
 
 
La un an de la lupta sa cu Soparla, Peter Parker are o viata plina pe care si-o imparte intre eliminarea infractorilor si timpul acordat iubitei sale, Gwen.
 
 
 
Peter nu a uitat de promisiunea facuta tatalui lui Gwen, aceea de a sta departe de fiica lui, insa pur si simplu este o promisiune pe care nu o poate respecta. Lucrurile vor lua o turnura dramatica pentru ei cand intra in scena un nou villain, Electro, iar Peter descopera alte si alte detalii legate de trecutul misterios al familiei sale.
 
 
 
Spider-Man infrunta de aceasta data trei inamici, dornici sa-l distruga cu orice pret. The Rhino (Paul Giamatti), Electro (Jamie Foxx) si Green Goblin (Dane DeHaan) sunt adversarii lui Spider-Man din acest film. Jamie Foxx este practic de nerecunoscut in rolul lui Electro, personaj care apare si in benzile desenate. 
 
 
Al doilea film cu Andrew Garfield in rolul super eroului continua sa intareasca ideea ca OsCorp este imperiul malefic care da nastere unor eroi negativi inspaimantatori. 
 
 
Filmul este suprapopulat cu personaje si eroi negativi, ale caror povesti se pierd usor pe parcurs, insa finalul filmului va va impresiona cu siguranta. Dar, acesta este in acelasi timp si un film romantic pentru ca relatia dintre Peter Parker si Gwen va fi in centrul evenimentelor (nu va povestim mai multe pentru a va lasa sa descoperiti singuri).
 
 
The Amazing Spider-Man 2 continua in acelasi ton atrenanat noua serie, aduce eroi negativi interesanti si foarte bine realizati, iar la nivel de efecte speciale, depaseste seria originala cu Tobey Maguire. 
 
Lupta lui Spider-Man cu Electro (un Jamie Foxx exceptional) merita vazuta la cinema si va recomandam ca in acest weeekend sa vedeti The Amazing Spider-Man 2 alaturi de gasca voastra de prieteni.
 
Din 2 mai puteti urmari Uimitorul Om-Paianjen 2 - 3D si la CinemaPRO.

spotlight