spotlight

WINTER'S TALE / POVESTE DE IARNA - DIGITAL


13/02/2014

Indragostitii au ocazia sa vada de Valentine's Day una dintre cele mai frumoase povesti de iubire din acest an. Winter's Tale / Poveste de iarna il aduce pe Colin Farrell intr-un rol romantic, de cuceritor, intr-un film emotionant si frumos, pe care toti cei indragostiti trebuie sa-l vada. Alaturi de Colin Farrell il veti vedea si pe Russell Crowe intr-un rol negativ foarte bine interpretat.
 
 
 
 
Winter's Tale este o adapatare dupa romanul omonim scris de Mark Helprin. si care marcheaza debutul regizoral al scenaristului Akiva Goldsman, cunoscut pentru A Beautiful Mind.
 
 
La fel ca si cartea, filmul “Winter’s Tale” imbina realismul cu elementele de fantezie si insereaza personaje si obiecte magice precum un inger ce apare sub forma unui cal alb zburator, un pod peste curcubeu construit de genialul arhitect Jackson Mead sau un zid format din nori, actiunea fiind plasata atat in New York-ul contemporan, cat si in secolul al XIX-lea.
 
 
 
 
Peter Lake este un imigrant irlandez orfan si un mecanic excelent, care se inhaiteaza cu banda de infractori condusa de Pearly Soames (Russell Crowe) si comite o serie de jafuri in New York. Intr-o noapte geroasa de iarna, barbatul patrunde prin efractie intr-o vila asemanatoare cu o fortareata din selectul cartier Upper West Side si se trezeste fata in fata cu frumoasa Beverly Penn (Jessica Brown Findlay), fiica proprietarului, care sufera de o maladie in stadiu terminal. Indragostindu-se de tanara muribunda, barbatul fara prea multa educatie renunta la activitatile infractionale si starneste furia periculosului Pearly Soames, care il urmareste cu perseverenta pentru a se razbuna.
 
 
 
 
Filmul este absolut senzational si te poarta intr-o lume fascinanta, care ne mai permite sa si visam din cand in cand.  Din epoca moderna, filmul ne duce inapoi in timp, cu decoruri impresionante si care iti taie rasuflarea.
 
Poveste de iarna este filmul perfect pe care trebuie sa-l vezi alaturi de cel drag de Ziua Indragostitilor.
 
 
Din 14 februarie, poti vedea Winter's Tale/Poveste de iarna si la CinemaPro.

spotlight