spotlight

X-MEN: VIITORUL ESTE TRECUT - 3D


22/05/2014

X-men:Days of Future Past este considerat cel mai mare film al verii, si pe buna dreptate, pentru ca este unul dintre cele mai reusit filme ale anului si unul dintre cele mai bune din seria cu mutanti. Regizorul Bryan Singer se intoarce in forta la seria pe care tot el a lansat-o. Fanii se vor delecta cu prezenta ambelor generatii de mutanti, efecte speciale spectaculoase si o poveste provocatoare si interesanta.
 
Au trecut 14 ani de cand Bryan Singer lansa primul film din seria cu mutanti.X-men introducea pe marile ecrane mutanti ca Wolverine, Magneto, Professor X, ce aveau sa devina personaje iconice pentru cinematografia moderna. A urmat X-men 2 si X-men: The Last Stand, insa al treilea film a dezamagit.
 
Dupa cativa ani, regizorul Matthew Vaughn a adus o fila noua in povestea mutantilor cu X-men: First Class, ce ne-a oferit o perspectiva mai ampla asupra inceputurilor lui Magneto si Profesorul X. 
 
Acum, in 2014, cele doua generatii isi unesc fortele in cea mai mare lupta a mutantilor pentru ca specia lor sa supravietuiasca.  Intr-un viitor apocalipitc, mutantii sunt amenintati cu disparitia de catre Santinele, create de oameni pentru a elimina mutantii, considerati o amenintare pentru specia umana. Nevoiti sa gaseasca o solutie, Magneto  (Ian McKellen) si Profesorul X (Sir Patrick Stewart) decid sa-l trimita inpoi in timp pe Wolverine pentru a impiedica aparitia Santinelelor.
 
 
Filmul este spectaculos si nu doar la nivel vizual, ci si la nivel de poveste: cu calatorii in timp, conspiratii poltice, noul X-men arata bine si promite inceputul unei noi francize la Hollywood. Sufletul filmului este dat de James McAvoy, cel care joaca versiunea tanara a lui Profesorul X. Daca X-men:First Class ii apartinea lui Michael Fassbender, de aceasta data eroul este James McAvoy, care ii ofera mult mai multa personalitate si emotie eroului sau.
 
 
 
X-men:Days of Future Past este o reusita, un film antrenant, pus la punct la toate capitolele si cu un scenariu curat, in ciudat plotului incurcat si a densitatii de personaje. Singer le-a facut loc suficient in poveste inca niciunul dintre ei sa nu para inclus cu forta, doar de dragul de a atrage spectatori in salile de cinema,
 
X-men:Days of Future Past/X-men: Viitorul este trecut poate fi vazut la CinemaPRO din 23 mai.
 
 

spotlight