spotlight

ZIUA IN CARE PAMANTUL SE OPRI / THE DAY THE EARTH STOOD STILL


11/12/2008

Regizorul Scott Derrickson (“The Exorcism of Emily Rose”) are o minte ascutita si stie sa aleaga un film caruia merita sa-i faci un remake: un clasic S.F. din anii ’50 bazat pe paranoia razboiului rece, vazut putin astazi, cu o tema perfect readaptabila zilelor noastre daca pui totul in contextul incalzirii globale generatoare de o paranoia similara.

Pe piata de remake-uri e cu siguranta o realizare. Filmul in sine e serios propulsat de parteneriatul reusit dintre Keanu Reeves si Jennifer Connelly. Reeves joaca rolul unui mesager spatial numit Klaatu, care si-a luat o forma umana si aterizeaza in Central Park din New York. E venit pe post de evaluator al rasei umane, insarcinat cu un fel de audit al performanetelor acesteia in materie de ingrijit planeta.

Iar Connelly in pielea astrobiologului Benson este angajata de guvern sa-l studieze, iar apoi sa-l convinga, printr-un fel de lobby planetar, sa renunte la pedepsirea pamantenilor atat de demni de dispret. Pe parcursul filmului ne intalnim si cu John Cleese, co-creatorul celebrei serii Monthy Python.

Merita osteneala!

Alex Nasaudean – TimeOut, http://www.timeoutbucuresti.ro/

Pentru mai multe detalii si rezervari click aici.
 

Galerie foto
Galerie foto Ziua in care Pamantul se opri Galerie foto Ziua in care Pamantul se opri Galerie foto Ziua in care Pamantul se opri Galerie foto Ziua in care Pamantul se opri Galerie foto Ziua in care Pamantul se opri Galerie foto Ziua in care Pamantul se opri Galerie foto Ziua in care Pamantul se opri Galerie foto Ziua in care Pamantul se opri

spotlight