termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a continutului website-ului cinemapro.ro

 

Site-ul www.cinemapro.ro este proprietatea companiei societatii COmpania Exploatare FIlm SRL cu sediul in Bucuresti, Bulevardul IC BRatianu nr.6, inscrisa in Registrul Comerţului sub numǎrul J40/15851/2013, CUI RO32619952 si poate fi contactata pe adresa de e-mail: office@cinemapro.ro Pe parcursul acestor termeni si conditii ne vom referi la website prin sintagma "Cinemapro.ro".
 
Prin utilizarea site-ului Cinemapro.ro si/sau al oricarui dintre serviciile oferite se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare a site-ului.
 
Site-ul Cinemapro.ro este proprietatea unei companii romanesti si, prin urmare, se supune legilor din Romania.
 
Societatea Compania Exploatare Film S.R.L nu isi asuma nicio responsabilitate pentru corectitudinea informatiilor oferite si isi rezerva dreptul de a realiza in orice moment modificari asupra continutului site-ului.
 
Toate drepturile asupra materialelor apartin Compania Exploatare Film S.R.L. Reproducerea oricarei informatii sau oricaror materiale se poate face numai cu acordul companiei.
 
O data cu inregistrarea pe site, acordati socientatii Compania Exploatare Film S.R.L dreptul de a folosi pentru campaniile publicitare sau promotionale proprii si ale partenerilor sai, datele pe care le-ati furnizat o data cu inregistrarea pe site.
 
Informatiile existente pe acest site ofera detalii despre programul saptamanal al filmelor care pot fi vizionate in cinematograful Cinemapro, despre filmele care urmeaza, despre concursuri, premii si alte informatii din domeniul cinematografic.
 
Pentru a accesa pagina noastra de web un utilizator nu este obligat sa se inregistreze. Cu toate acestea, pentru a beneficia de anumite servicii (instiintarea asupra programului, instiintarea asupra altor informatii legate de promotiile si concursurile noastre,) este necesar ca utilizatorul sa se inregistreze.